maanantai 11. kesäkuuta 2012

Harjoittelu tekee mestarin..

Hei taas pitkästä aikaa!

Mulla on geelikkynnet! Juhuu :) Pakettini saapui Saksasta vihdoin viime viikon tiistaina, n. 1kk odottelun jälkeen. Unohdin tietty ottaa kuvia tarvikkeista, mutta teen sen vielä joku päivä.


 Mulla on siis käytössä 3-vaihe geelit. Ensimmäisiä kynsiä tehdessä oli vähän ongelmia, kun en oikein tiennyt miten ja mihin väliin laitan värigeelin, sekä hileet. Kokeilemalla selvisi. :) Helmiäisvalkoista geeliä täytyi laittaa kaksi kerrosta, että se peitti. Hileet sekoitin  rakennegeelin joukkoon. Toisen käden kanssa sujui jo paljon paremmin!


Käytössä oli siis nded-merkkiset pohja-,rakenne- ja viimeistelygeelit. Vinon ranskiksen tein ndedin Pearl White-geelillä. Kynnen toiseen nurkkaan laitoin vinosti hopeaa foliolta tuntuvaa hilettä, joka hohtaa eri väreissä. Nimettömiin lisäsin vielä "timantteja".

Muodon rakentaminen oli hieman vaikeampaa kuin akryyleillä, kun geeli valui niin helposti. Muutaman kerran se osuikin ihoon ja poltti uunissa.. Mutta ensi kerralla osaan varoa enemmän! Kynsien teko tuntui suhteellisen helpolta, vaikka vaiheita olikin paljon. Aikaa kului ainakin 4h per käsi (tein toisen käden vasta seuraavana päivänä), mutta niin varmaan kaikilla aluksi.

(Pahoittelut huonoista kuvista, otin nämä puhelimella, joten laatu on mitä on.)

Mitäs mieltä olette ensimmäisistä geelikynsistäni? :)


2 kommenttia:

  1. Olen sitä mieltä että törkeen hienoja! Mulla ina reunat just "ilmaantuu" eli tavallaan oma kynsi irtoo tipistä.. : < todella ärsyttävää. Myöskin reunoilta lähtee geeli murenemaan.

    Onko muuten vaikea muotoilla esim. ranskikseen värigeeli "väärällä kädellä" (eli mulla vasemmalla kun olen oikeakätinen)? Tästä syystä en ole uskaltanut vielä värillisiä kärkigeelejä tilata.

    VastaaPoista
  2. Ainiin ja geelin valumista voi estää sillä ettei pistä niin paljon kerralla, tekee vaan enemmän kerroksia TAI pitämällä geeliä hetken jääkaapissa ennen kynsien tekoa, kuumilla ilmoilla kesällä oli pakko näin tehdä ettei valunut.

    VastaaPoista